‘Waarom zetten we geen vacature uit?’ vroeg een collega laatst. Het antwoord: het levert doorgaans weinig op, want alle bouwbedrijven vissen in dezelfde vijver en er zwemmen steeds minder vissen. Goede mensen vinden we via via of leiden we op. Maar…
dat betekent niet dat goede vaklieden zich niet mogen melden. Graag zelfs! Daarom deze giga, allesomvattende, altijd geldende mega-vacature. Gezocht: vakmensen!

 

Zoeken we jou?

Voor gepassioneerde vaklieden met een wil om er iets moois van te maken is altijd plek bij Mensink. Zowel ervaren voormannen als talenten zijn welkom. We vinden het niet erg als je nog moet leren, met basiskennis en goede zin komen we een heel eind. Niet voor niets werken we met een poule van meer dan vijftien talenten, stuk voor stuk jongens waarin we geloven.

 

 
Wat kun je verwachten?

Werken bij Mensink betekent werken in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. In de afgelopen tien jaar zijn we gegroeid van een bedrijf met zo’n 30 medewerkers naar een bedrijf met meer dan 50 medewerkers. We hebben intrek genomen in ons nieuwe kantoor, ons terrein is opnieuw ingericht en we werken aan alle kanten hard om het de jongens op de bouw zo makkelijk mogelijk te maken. Daken timmeren we op voorhand in elkaar om ze vervolgens met een hijskraan op de plek te brengen en we maken gebruik van door robots gemetselde binnenmuren bij nieuwbouwwoningen. 

iPad op de bouw

Onze voormannen hebben een iPad met daarin alle informatie over een bouw. Bestellingen geven zij vanaf de bouwplaats via diezelfde iPad rechtstreeks door aan onze leveranciers. We gebruiken drones, doen aan 3D scanning, geven klanten via de VR-bril een kijkje in de toekomst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als bouwvakker bij Mensink ben je coördinator, maatvoerder, creatieveling en probleemoplosser in één. Je bent (of wordt) iemand die verstand heeft van luchtdicht bouwen, koudebruggen en triple beglazing met hielafdichting.

 

 

 
Polen, Spanje en Slovenië 

Daarnaast is Mensink een heel gezellig bedrijf. Ieder jaar gaan we met het hele team een weekend weg. In 2022 ging de reis naar Porto (Portugal), 2021 ging niet door vanwege corona, in 2020 waren we in Krakau (Polen), in 2019 op Fuerteventura (Spanje) en in 2018 Ljubljana (Slovenie). We kennen een lange historie van legendarische uitjes. Daarnaast ook de moeite waard: de biertjes op vrijdagmiddag, en de befaamde (en beruchte) bouwvak- en kerstborrels. O, en er werken inmiddels meer dan vijf vrouwen bij Mensink, wat wil je nog meer? 

Solliciteren

App of bel Gonard: 0653151875. Een keer binnenlopen mag natuurlijk ook. Er is koffie en soms ook bier (afhankelijk van het moment).

 

 
Verder lezen over Mensink Bouwbedrijf

Ontstaansgeschiedenis: Mensink zag het licht in 1994. Uit nood, want Gonard wilde eigenlijk boer worden. Maar het boerenbedrijf van zijn vader leverde niet genoeg geld op voor twee gezinnen en dus schreef hij zich samen met zijn broer Eerhard in bij de Kamer van Koophandel. Lees verder.

Projecten: we bouwen unieke, veelal vrijstaande huizen die we samen met de klant ontwerpen. We hebben geen catalogus. Omdat mensen nogal verschillend zijn, is het hoogst onverstandig, ook met het oog op jouw portemonnee, om twee keer hetzelfde huis te bouwen. Bekijk onze projecten.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *