De plek die een schuurwoning verdiende 

 Een laan met prachtige bomen in het buitengebied, zo’n plek verdient een onopvallende schuurwoning die opgaat in het landschap. En zo geschiedde. Bij het ontwerp van deze woning stond de verbinding met het buitenleven centraal. De grote openingen in de kopgevels op de begane grond zorgen voor uitzicht en licht. 

 De houten gevelbekleding is van cape cod, vervaardigd uit Noord-Amerikaans grenen. Dit duurzame product biedt weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden en is vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Leuk detail bij dit project: de fundering van de schuur hebben wij gemaakt. De klant heeft de schuur zelf gebouwd.  

Laat een reactie achter

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search