Door Joeri Loozeman

Van zaterdag tot en met dinsdag waren we op Lanzarote voor ons jaarlijkse teamuitje. Je raadt het misschien al: het was weer als vanouds. Lachen, gieren, brullen, zon, goede, maar vooral slechte grappen en de nodige biertjes voor de vochtbalans. Een klein verslagje.

Zaterdag

In de vroege ochtend verzamelden we zaterdag aan de zaak in Broekland, om vervolgens met de bus naar Schiphol te gaan. En als wij vroeg zeggen, dan bedoelen we ook écht vroeg: 03.30 uur. Zoals altijd is er dan altijd wel iemand die dorst heeft, en dus werden er eenmaal aangekomen op Schiphol al wat groene knuppels los gedopt. Na een vlucht van dik vier uur kwamen we aan op het zonnige Lanzarote. 24 graden en een strak blauwe lucht. Wat wil je nog meer. Die middag hebben we lekker aan het zwembad gelegen met hier en daar wat verfrissende drankjes om uitdroging te voorkomen. Na het avondeten zijn we op stap gegaan en hebben we de 24 uur goed vol gemaakt.

Zondag

Op zondagochtend schoof iedereen na een korte nacht aan voor het ontbijt. En verder? Nou ja, verder niet zo veel. Sommigen keken voetbal, anderen lagen aan het strand. Na de nodige uurtjes ontspanning hebben we, zoals dat gaat met een weekendje Mensink Bouwbedrijf, een bowlingbaan opgezocht. Toen eten, en toen nog, tja, hoe zeg je dat netjes, een aantal pilsje genuttigd.

Maandag

En toen was het maandag. De vermoeidheid werd zichtbaar. Ook wij zijn dit jaar allemaal weer een jaartje ouder geworden. Op een gegeven moment eisen die liters vocht en weinig slaap dan toch haar tol. Kortom: tijd voor actie! We huurden 13 buggy’s en crossten daarmee over het eiland. Goed ingepakt tegen het vele stof, dat dan weer wel. Over harde én onverharde  wegen ging het gas er flink op. In drie uur tijd hebben we zo een heel stuk van het eiland gezien. Na deze leuke activiteit zijn we gaan eten en hebben we de dag in stijl afgesloten in een karaokebar. Daar kwam het nodige verborgen talent naar boven.

Dinsdag

Dinsdag baaldag. Ons tripje zit er alweer op. Tijd om de aangename temperatuur in te ruilen voor kou en sneeuw. Tijd om weer aan het werk te gaan. Misschien overbodig, maar we vonden het weer machtig mooi. Ons speciale dank gaat uit naar de families Oortwijn, Veltien en Zuidema die met hun donaties borrels en de leuke buggy activiteit bekostigd hebben. Dank dank dank!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *