Mensink_Duurzaamheidscentrum-4
Mensink_Duurzaamheidscentrum-5

Weinig onderhoud door duurzame materialen, lage stookkosten door goede isolatie of zelf energie opwekken met de nieuwste technische innovaties? Het gaat in alle gevallen over duurzaam bouwen. We denken graag met je mee over duurzaamheid in jouw nieuwe of te verbouwen woning.

Een duurzame woning is prettiger in gebruik, bespaart op stookkosten en verkoopt makkelijker door in de toekomst. Kortom: drie goede redenen om serieus werk te maken van duurzaamheid.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We nemen je graag mee naar het Duurzaamheid Inspiratie Centrum van onze installatie-partner Nijhof Installatietechniek. In deze showroom hebben we een eigen tafel, waar je met eigen ogen kennis kunt maken met de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid in de bouw.

Driedubbel glas, een dik pak isolatiemateriaal, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, een warmteboiler, de aardwarmte pomp, warmte (en verkoeling) uit de grond, en nog veel meer: je vindt het allemaal in het Duurzaamheid Inspiratie Centrum.

Wil je het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland bezoeken? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search