Dertigjarig jubileum Mensink

Beste allemaal,

Jarenlang waren we incognito. Alleen middelbare scholieren uit Broekland en omstreken keken halverwege de Broeklanderdijk in onze richting om te controleren of ze nog op schema lagen voor het eerste lesuur. Als de digitale klok op de gevel van de voormalige varkensschuren 08:09 aangaf, gingen ze spontaan op de pedalen staan. Racen!

Mensink Bouwbedrijf, je moest ervan weten om er te belanden.

De klok is nu weg, net als de voormalige varkensschuren. Vandaag de dag werken we met meer dan vijftig vakmannen en -vrouwen vanuit een klimaatneutraal en modern hoofdkwartier. Het pand vraagt nauwelijks energie, in de winter verwarmen we bij door resthout van de bouwplaats te vergassen in een speciale kachel.

En toch: we vallen nog steeds niet op. Althans, niet aan de Broeklanderdijk. We kozen ervoor om het buitengebied trouw te blijven en nieuw te bouwen in de geest van de omgeving. Kijk je door je oogharen naar ons nieuwe pand, dan zie je een kapschuur. Je moet het maar net weten.

Daarom deze uitnodiging, aan iedereen die benieuwd is. Om te proosten op de vooruitgang, ons dertigjarig bestaan, maar vooral: op onze fraaie streek die we fraai houden door met aandacht, detail en oog voor historie te ontwerpen, bouwen en verbouwen.

Vrijdag 31 mei is de datum. Je bent vanaf 16:00 uur welkom, om 17:00 uur heffen we het glas. Het recept is Broeklands: tentje, bandje, biertje. We hopen je te zien!

Groet,
Team Mensink

PS: Aanmelden kan via ian@mensinkbouwbedrijf.nl, dat wordt gewaardeerd. 

PSS: Routebeschrijving nodig? Bel 0572 361 452 of mail naar ian@mensinkbouwbedrijf.nl.

PSSS: Wil je niet met lege handen aankomen? Dan graag een donatie voor Stichting Ghana over de IJssel. Zie stichtingghanaoverdeijssel.nl.

Recommended Posts