Wij zoeken een:

ROTS IN DE BRANDING

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
24 UUR PER WEEK

De bouw is een complexe wereld. Tig projecten, tientallen leveranciers, honderden bonnen, meer dan vijftig medewerkers, rekeningen die op tijd de deur uit moeten én op tijd betaald moeten worden. En ga zo maar door. De bonnetjes vliegen door het kantoor en de mailbox piept onophoudelijk. Als we dat niet stroomlijnen wordt het een chaos. En daarom hebben we jou nodig.

Wat je precies hebt gestudeerd maakt ons niet zoveel uit. We zoeken vooral iemand die ervaring heeft met het voeren van een financiële administratie, overzicht kan houden en ons kan helpen om de administratie beter en efficiënter te voeren. Iemand die het hoofd koel houdt als anderen het even niet meer overzien. Een rots in de branding dus, iemand waar we op kunnen bouwen.

 

Waar kom je terecht? In ons prachtige nieuwe kantoor aan de Broeklanderdijk tussen Broekland en Raalte. Overdag werken daar ongeveer 10 mensen, maar het is een zoete inval van timmermannen, andere bouwlui, leveranciers, klanten en mensen die het leuk vinden om aan te waaien. Een gezellige boel dus, maar toch ook een beetje een mannenwereld. Het is fijn als je je daarin staande kan houden. Je deelt een mooi nieuw kantoor (met uitzicht over de weilanden) met Monique, onze andere administrateur. Dat dan weer wel.

 

O ja, mocht dit je over de streep trekken: op vrijdagmiddag hebben we een donders gezellige borrel, we gaan een keer per jaar een week weg samen en de vrijdag voor de bouwvakantie wil het nog wel eens gezellig uit de hand lopen. Gewoon een leuk bedrijf dus. Kijk vooral even verder op onze website. Dan zie je wat we maken en hoe we denken.

 

Lijkt het je wat? Kom gerust eens langs om sfeer te proeven en kennis te maken.

Bel of Whatsapp: 06 425 483 16 (Daphne – Matchmaker)
Mailen mag ook: personeelszaken@innovatiehubsalland.nl

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search