In het oorspronkelijke ontwerp was de woning zo gepositioneerd op de kavel dat de bewoners niet optimaal konden genieten van het achterliggende landschap. Wij hebben geadviseerd om de woning anders te positioneren, waardoor de bewoners betere zichtlijnen hebben, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy.

Kenmerkend voor dit huis zijn de witte gevels, het rieten dak en de donkere kozijnen. Deze combinatie geeft het huis een heel eigen uitstraling. De woning heeft een grote entree met dubbele deuren. Verder heeft het huis een grote woonkamer met grote woonkeuken. Ook is er een kleedruimte gemaakt ten behoeve van het zwembad in de achtertuin. Een luchtwarmte-installatie zorgt voor de verwarming van het zwembad. De woning zelf wordt verwarmd met aardwarmte.

Bijzonder aan dit huis is bovendien de combinatie slaapkamer badkamer in één ruimte.

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search