De uitdaging in dit project was om de wensen van opdrachtgever te realiseren binnen de beperkingen van het bestemmingsplan. Door mee te denken met zowel de opdrachtgever als de gemeente, zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen, waarbij het autobedrijf en het bijbehorende woonhuis nu het visitekaartje vormen voor de Westelijke ingang van Broekland.

In ons ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat woonhuis en bedrijfspand bij elkaar passen. Dit is voornamelijk gerealiseerd met de overstekken van het dak. De woning is bovendien ontworpen als levensloopbestendige woning, door ook op de begane grond slaap- en badkamer te realiseren.

De showroom van het autobedrijf is opgehoogd en heeft hierdoor meer uitstraling gekregen. Door veel glas te gebruiken is het een transparant geheel. Er is tevens een wasstraat aan de achterzijde van het pand gemaakt.

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search