Modern vormgegeven jaren ’30 woning

Deze fraaie jaren ’30 woning hebben we gebouwd op een nieuwbouwproject aan de Wijhezicht in Wijhe. De woning vormt een eenheid met de naastgelegen woning, die wij ook hebben gebouwd. De eenheid wordt voornamelijk gevormd door de details, zoals dakoverstekken en materiaalgebruik.

De wens van de bewoners van deze woning: veel contact met de tuin en de zon in huis. Daarnaast wilden de bewoners dat mensen in het naastgelegen appartement complex niet rechtstreeks in hun huis kunnen kijken. Om die reden hebben we er samen met de bewoners voor gekozen om de noordzijde wat meer gesloten te maken. De focus ligt op de zuidzijde, daar waar de zon en de tuin zich bevinden. Daarnaast een vermelding waard: de zinken uitbouw. Deze geeft de woning een sterk eigen karakter.

Ontwerp: Marten Jansen

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search