Kapsalon aan huis mogelijk gemaakt door uitbouw

Kapster Jolanda Broekhof had een droom: een kapsalon aan huis. Met deze uitbouw is die droom gerealiseerd. De wens van de familie: de uitbouw moet passen bij het huis, de uitbouw moet het huis mooier maken, én je moet kunnen zien dat de uitbouw een andere functie heeft (namelijk die van kapsalon).

Aan de voorkant heeft de kapsalon door de grote raampartijen veel contact met de straat. Aan de achterzijde is de entree, het toilet en een pantry. Het opstaande muurtje aan de achterzijde geeft een gevoel van privacy voor de familie die hier woont. Het muurtje vormt een natuurlijke scheiding tussen privé en zakelijk.

Ontwerp: Marten Jansen

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search