“Fijn wonen gaat over warmte, gevoel en beleving. En niet over constructies, spijkers en schroeven. Waar word jij blij van? Die vraag staat centraal bij alles wat wij doen. We verrassen je graag met een origineel idee, zodat we jouw woondroom uit kunnen laten komen. Daarbij houden we uiteraard rekening met het vooraf door jou gestelde budget. We denken met je mee vanaf het eerste ontwerp tot de laatste plint. Betrokken en flexibel.”

Marten, Eerhard en Gonard

Over ons

BOUWBEDRIJF MENSINK IN 4 WOORDEN

Betrokken

Ons doel is om jou prettig te laten wonen in een fijn huis. Daarom blijven we vanaf het eerste ontwerp tot de laatste plint goed met elkaar praten via een vast aanspreekpunt. Bouwen is een samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer. Alleen samen komen we tot het beste eindresultaat.

Origineel

Iedere aannemer kan stenen op elkaar stapelen. Maar wat vind je belangrijk in je huis? Bouwen gaat niet alleen over materialen, maar meer over warmte en beleving. Daarom denken we graag op een menselijke manier mee over de functionaliteit en de uitstraling van je huis. De uitwerking en detaillering maken het verschil.

Innovatief

Ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel. Een warmtepomp, luchtdichte muren, hoogwaardige isolatie of prefab, er is veel mogelijk en daar vertellen we je graag over. Op basis van jouw budget en wensen kunnen we vervolgens bepalen welke technieken en innovaties we inzetten voor jouw huis of aanbouw.

Flexibel

Tijdens het bouwproces kom je vaak tot betere inzichten. Wij ook trouwens. Om die reden vinden we het heel logisch om soms van het ontwerp af te wijken. Kan iets beter of mooier? Dan doen we dat met alle plezier. We stellen ons flexibel op, en denken graag met je mee. Een fijn huis is het doel, niet een gerealiseerd ontwerp.

ONS TEAM

Wij zijn er allemaal van doordrongen dat we niet voor onszelf bouwen, maar voor jou. De stenen kunnen nog zo recht op elkaar liggen, uiteindelijk gaat het erom dat jij prettig woont in een fijn huis. De uitwerking en detaillering van een huis zijn daarin alles bepalend. Daarom blijven we ook tijdens de bouw overleggen. Omdat iedereen zijn opleiding intern bij Bouwbedrijf Mensink heeft gevolgd heerst er een sterke teamgeest in de groep. Iedereen weet wat het betekent om flexibel te zijn, mee te denken en creatief te zijn.

 • Alex Overmars
  Alex Overmars Timmerman
 • Henk Hofstede
  Henk Hofstede Metselaar
 • Mees van Dragt
  Mees van Dragt Leerling timmerman
 • Rudi Kruiper
  Rudi Kruiper Metselaar
 • Gijs Hollegien
  Gijs Hollegien Leerling timmerman
 • Joeri Loozeman
  Joeri Loozeman Ontwerper
 • Marianne Mensink
  Marianne Mensink Huishoudelijke Dienst

BOUWBEDRIJF MENSINK IN CIJFERS

0
Afgeronde projecten
0
Kopjes koffie
0
Gebruikte schroeven
1500
Stenen gestapeld
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search