Skip to content

Blij bouwen met Mensink

Korte lijnen, heldere communicatie, lachende gezichten. Van de allereerste schets tot de laatste plint.

Over ons

Verder bouwen op de fundamenten van een boerenbedrijf.

Lees ons verhaal

Mensink Team Foto 2023
Gijs op de bouw

Mensink is een verzameling vakmensen. Plus een beetje gereedschap, wat busjes en een paar computers. We zijn een hecht team met jong talent en ervaren bouwvakkers. (Pssst, zoek je werk?) Flexibel, creatief en communicatief sterk. Omdat bijna iedereen zijn vakopleiding intern heeft gevolgd, heerst er een sterke teamgeest. Generatie op generatie op generatie.

Gijs: ‘Een goede sfeer is allesbepalend . Een bakkie op de zaak ’s morgens vroeg, op vrijdagmiddag een biertje, ons jaarlijkse uitje: als de onderlinge band goed is lever je ook goed werk af. Uiteindelijk moeten we het samen fixen.’

Reviews

Wat anderen over ons zeggen

'Echte vakmensen met oog voor detail'

Na afloop van ieder project vragen we aan opdrachtgevers hoe ze het bouwproces hebben ervaren. De meeste klanten nemen even de tijd om een review achter te laten op bouwnu.nl. De reviews die we krijgen zijn overwegend positief. Natuurlijk gaat er weleens iets mis – dat is inherent aan bouwen – maar voor alles is een oplossing. Wat klanten vooral aan ons waarderen:

– Korte lijnen
– No-nonsense
– Denken in oplossingen

– Goede afwerking
– Hecht team
– Afspraken nakomen

blog

Updates

Op de bouw is er altijd actie. Tussen de bedrijven door nemen we tijd om te schrijven over het reilen en zeilen bij Mensink. Lees je mee?

Projecten

Maak kennis met ons werk

Kijk rustig rond en doe vooral ideeën op. Maar bedenk daarna waar jíj́ blij van wordt.

Bekijk alle projecten

ontwerp

Een huis waar je blij van wordt begint met een ontwerp dat past bij jóú.

Ontwerp op maat