Ontwerpers Marten en Joeri geven workshop voor mensen met bouw- en verbouwplannen

 In Geen categorie

Op zaterdag 7 april geven onze ‘huisontwerpers’ Marten en Joeri een gratis workshop voor mensen met bouw- en verbouwplannen bij de ontwerpstudio van Marten in Broekland. Tijdens ‘Droomdag Salland‘ nemen de ontwerpers deelnemers bij de hand op weg naar hun toekomstige droomhuis. Onderdeel van de workshop is een inspiratietour door Salland.

> Schrijf je nu in.

Marten en Joeri laten in de workshop zien wat prettig wonen is en wat er gebeurt als je traditionele denkbeelden over bouwen en wonen loslaat. Marten: “Er zijn ontzettend veel mensen met bouw- en verbouwplannen. Maar hoe realiseer je je droomhuis? Die vraag beantwoord ik in de workshop. Ik ga laten zien wat er kan gebeuren als je alle standaard referentiekaders en traditionele denkbeelden over wonen loslaat.”

Verbouw in trek
Tijdens de workshop, die voor de zevende keer wordt gehouden, is er ook aandacht voor verbouw. Joeri: “Mensen willen aan de slag, maar vrije bouwkavels en andere goede opties zijn schaars. Na wikken en wegen komt het er dikwijls op neer dat een bestaand huis nog veel potentie blijkt te hebben. En terecht, een verbouwing kan zorgen voor heel veel extra ruimte én woonplezier. Daarbij is een verbouwing meestal goedkoper dan helemaal opnieuw beginnen.”

Duurzaamheid
Onderdeel van de workshop is een inspiratietour, waarbij ook het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland wordt aangedaan. Marten: “Duurzaamheid is voor bijna iedereen die gaat bouwen een thema. Heel verstandig, want duurzame huizen hebben doorgaans een prettig leefklimaat en zijn ook interessanter om in een later stadium door te verkopen. En gelukkig is het milieu ook voor steeds meer mensen een reden om een zuinig huis te bouwen of het huis als dusdanig aan te passen.”

De workshop vindt plaats op zaterdag 7 april van 10.00 tot 15.00 uur bij de studio van Marten Jansen aan de Laarhoeksweg 7 in Broekland. Meer informatie en inschrijven op http://www.droomdagsalland.nl.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search