Nieuw: 3D modellen op je tablet of smartphone

 In Geen categorie

Twee jaar geleden werkten we bij Mensink Bouwbedrijf al met het live 3D preview systeem BIMx. We zijn er super enthousiast over, maar de dienst was voor klanten tot voor kort alleen tegen betaling beschikbaar. Nu de app gratis beschikbaar is, willen we de mogelijkheden graag met jullie bespreken. In deze blog lees je wat het voordeel is voor jou als klant, en wat je met het programma kunt.

BIMx is een mobiele app voor smartphone en tablet. De app stelt ons als bouwbedrijf in staat om een project aan onze klanten toe te lichten aan de hand van 2D en 3D beelden. Je loopt als het ware door je huis heen.

schermafbeelding-2016-11-07-om-14-35-59

Joeri Loozeman, ontwerper bij Mensink Bouwbedrijf: “BIMx helpt ons om klanten een realistisch beeld te geven van hun toekomstige woning. Met het programma kunnen mensen hun toekomstige huis uit alle hoeken en standen bekijken. Je ziet bijvoorbeeld direct wat het effect is van een dakraam of wat het met een ruimte doet als je deze één meter breder maakt. Dat is met stilstaande 3D en 2D afbeeldingen veel moeilijker. Met BIMx komen vraag en aanbod nóg dichter bij elkaar. En dat scheelt aanpassingen achteraf.”

Wil je er meer over weten? Bekijk dan eens onderstaand filmpje. Wil je de app downloaden? Vraag ons om een voorbeeldtekening, dan zie je direct hoe het werkt! Wij zijn in ieder geval super enthousiast over BIMx en zijn er van overtuigd dat we onze klanten zo nog beter kunnen bedienen.

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search