“Het bouwen met Mensink was creatief en inspirerend”

 In Geen categorie

In Diepenveen hebben we recent de bouw van een vrijstaande woning aan de Olsterweg afgerond. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn. Om de stemming bij de kersverse bewoners te peilen, vroegen we Rosalind Post van der Molen naar haar ervaring met het bouwen met ons. We verklappen vast: van het verhaal werden we een beetje verlegen.

Post van der Molen: “Op deze plek stond het voormalig huis van mijn ouders. Toen we het overnamen, hebben we twee aannemers gevraagd om met ons mee te denken over deze plek en de mogelijkheden. We merkten direct dat Marten en Gonard dachten vanuit onze droom: een gelijkvloers huis met veel comfort, licht en verbinding met buiten. Het klikte en we kregen het gevoel dat we gehoord werden. ‘Het gaat om de beleving van jullie woning,’ zeiden Marten en Gonard steeds. Dat vonden we heel bijzonder. Zoiets hoor je normaal niet van een aannemer.”

olsterweg-1

“We zijn met Mensink doorgegaan en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Mensink communiceert rond, waar andere ondernemers vierkant communiceren. Daar bedoel ik mee: Mensink staat open voor suggesties en nieuwe ideeën. Denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Zo staan wij zelf ook in het leven.”

“Gonard denkt altijd vijf stappen vooruit. En het belangrijkste: alles gaat in overleg. Ook tijdens de bouw. Die jongens op de bouwplaats hebben met zoveel passie, liefde en professionaliteit gebouwd. Echt met aandacht. Waar zie je dat nog? Er ontstond echt een band met hen. We zijn elke dag komen kijken.”

olsterweg-2

“Het huis wat er nu staat hebben we samen gebouwd. Zo voelen we dat ook echt tot op de dag van vandaag. Voorbespreken, tekenen, bouwen, alles was zo ontzettend inspirerend en leuk. Met dit huis is onze droom werkelijkheid geworden.”

Helemaal niets te klagen?

Na een korte stilte: “Nee. En als er dan al iets fout ging, dan werd het gelijk keurig opgelost. Je hoort weleens dat mensen na een bouw overspannen zijn. Ik kan me dat niet voorstellen. Wij hebben er alleen maar energie van gekregen.”

Namens het hele Mensink team wensen we de bewoners heel veel geluk en plezier in het nieuwe huis.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search