Joeri nu (eindelijk) echt aan de slag

 In Geen categorie

In 2007 kwam Joeri als vijftienjarige voor het eerst bij ons binnen. Als snuffelstagiair maakte hij bij Mensink kennis met de bouw. Negen jaar, vier opleidingen en verschillende uitstapjes later is het dan eindelijk zo ver: Joeri is bij ons in dienst getreden als vormgever.

Marten is blij met de nieuwe aanwinst. “Joeri heeft ons door de jaren heen veel ondersteund met tekenwerken en de technische uitwerking van ontwerpen. Al snel wisten we: dit is er eentje om in de gaten te houden. In de jaren daarna bleef hij altijd aan ons verbonden, ook tijdens zijn HBO studie bouwkunde.”

Gonard: “In de weekenden, rondom vakanties, we konden altijd op Joeri rekenen. Ook als er ‘buiten’ wat moest gebeuren. En we zagen hem groeien. Zijn betrokkenheid bij het bouwbedrijf steeg en zijn werk werd beter.”

Deze maand studeerde Joeri af. Zijn architectonische ontwerp voor het Resarch & Visitors Centre Camelot in Engeland werd met een 8.7 beoordeeld. De transfermarkt is open en dus grepen we onze kans om dit toptalent vast te leggen. Joeri gaat per direct bij ons aan de slag.

“Waarom we daar zo blij mee zijn,” herhaalt Gonard de vraag. “Joeri heeft alles in zich om een belangrijke schakel te worden binnen ons bedrijf. Hij heeft vroeger op de bouw gewerkt en heeft dus praktisch inzicht. Een belangrijke voorwaarde om een inschatting te kunnen maken van wat wel en niet gebouwd kan worden.”

Marten tot slot: “Joeri heeft een goed luisterend oor en kan de wens van onze klanten vertalen naar mooie ontwerpen. Door de gekozen richting architectuur binnen de studie Bouwkunde weet Joeri goed wat ‘mooi’ en ‘lelijk’ is.”

Namens het hele team wensen we Joeri heel veel succes met zijn nieuwe baan. En ja, dat zeggen we ook een beetje uit eigen belang. We hopen op veel mooie ontwerpen met bijbehorende blije klanten.

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search