Nieuw trefpunt Laag Zuthem in gebruik genomen

 In Geen categorie

Het vernieuwde Trefpunt in Laag Zuthem is klaar. In het afgelopen half jaar hebben we het buurthuis samen met heel veel vrijwilligers compleet verbouwd. In september volgt een officiële openingsweek.

Dick van Munster, bestuurslid bij het Trefpunt, is blij met het eindresultaat. “Het gebouw was enorm gedateerd en eigenlijk niet meer interessant om te gebruiken. Door steun van de gemeente Raalte en het plaatselijk belang hebben we deze grondige renovatie gerealiseerd. Door de inzet van veel vrijwilligers hebben we bovendien veel euro’s bespaard en de saamhorigheid in het dorp versterkt.”

Het oude Trefpunt

Het oude Trefpunt

Pleisterplaats
Het Trefpunt is het centrum van Laag Zuthem. Nagenoeg alle activiteiten vinden er plaats. Het gebouw herbergt een winkel, een café, de toneelvereniging, een bejaardensoos, een schietvereniging en op zondag is er kerk. Ook de evenementencommissie en de Oranjevereniging maken gebruik van het Trefpunt. Van Munster: “Laag Zuthem kan hier weer jaren mee vooruit. In de toekomst willen we ook nog een pleisterplaats creëren voor passanten.”

Volgens Arjan Schutte, werkvoorbereider bij ons, was de samenwerking rondom de renovatie van het Trefpunt uniek. “Het is mooi om te zien hoe iedereen in Laag Zuthem in actie is gekomen om dit project tot een succes te maken. Wekelijks stonden de vrijwilligers op zaterdag te trappelen om hun bijdrage te leveren. Namens Mensink Bouwbedrijf wensen we alle bewoners van Laag Zuthem en omstreken veel plezier met het vernieuwde buurthuis.”

Trefpunt by night

Trefpunt by night

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search