Nieuw bedrijf voor asbestrenovatie

 In Geen categorie

Mooi nieuws, vandaag zijn we van start gegaan met onze nieuwe bv voor asbestrenovatie: Asbest Service Salland. Met dit bedrijf richten we ons op de renovatie van asbestdaken van particulieren, bedrijven en agrariërs in Salland. Het hoofdkwartier van Asbest Service Salland vind je eveneens aan de Broeklanderdijk 30a tussen Raalte en Broekland.

Asbest-Service-Salland-1Voor de oprichting van Asbest Service Salland hebben we vijf bouwvakkers omgeschoold tot asbestsaneerders: Coen, Aron, Michiel, Roy en Eerhard. Laatstgenoemde is Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA) en daarmee eerste man bij het bedrijf. Eerhard Mensink: “Door de combinatie van saneren en bouwen kunnen we oud en nieuw beter op elkaar afstemmen en daarmee de risico’s beperken. Dat bespaart tijd, geld en gedoe. Al onze klanten krijgen één aanspreekpunt, waarmee we een soepel en snel proces garanderen.”

Openingsactie
Eerhard: “We merken dat mensen soms helemaal niet weten of zij asbest op hun dak hebben. Met onze kennis kunnen wij daar snel duidelijkheid over geven. Daarom gaan we in de maanden juni en juli langs de deuren om mensen die twijfelen over de aanwezigheid van asbest uitsluitsel te geven. Mensen die in aanmerking willen komen voor de gratis check kunnen contact opnemen via het contactformulier op onze website.”

Subsidie
Om eigenaren van gebouwen met asbestdaken te stimuleren om hun dak te renoveren is er een landelijke subsidieregeling. Deze regeling vergoedt 4,50 euro per verwijderde vierkante meter asbest. Vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden in Nederland. Alleen al in Overijssel ligt nog zo’n tienmiljoen vierkante meter asbest op daken, waarvan zo’n drie tot vijf miljoen vierkante meter in Salland.

www.asbestsalland.nl

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search