Maak kennis met het bedrijfsleven in Broekland

 In Geen categorie

Op zaterdag 14 mei opent het Broeklandse bedrijfsleven haar deuren, tijdens Broekland Manifesteert. Het evenement is een initiatief van de Ondernemersvereniging Broekland en bedoeld om mensen te inspireren met het de mogelijkheden van het bedrijfs- en verenigingsleven in Broekland. Het motto: ‘samen maken we het mogelijk.’ Ook wij zullen onze deuren openen op die dag. Omdat ons kantoor een eindje buiten de dorpskern van Broekland ligt, vind je ons met een ‘kraam’ bij Nijhof Installatietechniek. 

Onze huisontwerper Marten is voorzitter van de Ondernemersvereniging. Hij zegt over het evenement: “Broekland is een ondernemend dorp en kent een verscheidenheid aan bedrijven en de bijbehorende bedrijvigheid. Er is altijd wel iemand die het antwoord op jouw vraag heeft. Van design tot techniek, en van sport tot gezondheid, Broekland heeft het allemaal.”

Stempelkaart
Broekland Manifesteert is een dag voor jong en oud, met activiteiten, prijzen, kans op waardevolle nieuwe contacten en hopelijk veel gezelligheid. Het Bouwhuisplein fungeert als start-, eindpunt en verzamelplaats. Daar kunnen bezoekers ook een stempel- en routekaart krijgen met alle deelnemende bedrijven.

Marten: “Vanaf het Bouwhuisplein kunnen bezoekers eropuit trekken, lopend, per fiets of met de auto, om Broeklandse bedrijven te bezoeken. Er staat een springkussen en voor de jongste bezoekers met een volle stempelkaart hebben we leuke attentie. We gaan er samen een informatieve en vooral leuke dag van maken.”

Nijboersbrug
Het startsein van Broekland Manifesteert wordt op 14 mei om 10.00 uur gegeven met de opening van de nieuwe Nijboersbrug door een afvaardiging van de gemeente Raalte. De brug is in de afgelopen maanden vernieuwd en verzwaard, waardoor verkeer van en naar het bedrijventerrein Broekland voortaan niet meer door het dorp hoeft te rijden.

Bedrijven die hun deuren openen op 14 mei zijn onder andere: Schrijver Stalinrichting, De Parabool, Nijhof Installatietechniek, Frits van der Linden en Café de Hoppe. De hele lijst met bedrijven staat op www.ovbroekland.nl. Er is een mogelijkheid tot parkeren in het weiland naast Autobedrijf Holtkuile.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1743015489280430/

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search