Kinderen Horizon leren metselen

 In Geen categorie

Enkele weken geleden kregen we de vraag of we kinderen van SBO De Horizon uit Raalte middels een spoedcursus willen leren metselen. Maar natuurlijk willen we dat! Al is het maar om te laten zien hoe mooi bouwen is. Afgelopen dinsdag was het zover.

Het werd een prachtige dag met ongeveer dertig kinderen. Het was koud, maar beregezellig. Allemaal een bouwhelm op, en metselen maar. Speciaal voor de kinderen hadden we enkele profielen buiten de bouw gesteld, zodat de jonge talenten helemaal los konden gaan.

Terwijl de eerste groep de stenen op elkaar stapelde, kreeg de tweede groep een rondleiding over de bouwplaats. En daarna andersom. De tweede groep heeft zelfs alle stenen opgemaakt. Saillant detail: sommige kinderen stampten zelfs op de stenen om ze goed aan de draad te krijgen. Laten we het maar op passie houden ;).

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search