Bouwvakkersontbijt bij Rosengaerde

 In Geen categorie

Schermafbeelding 2015-12-02 om 09.31.07Afgelopen donderdag zijn we door woonzorgcentrum Rosengaerde uit Dalfsen getrakteerd op een heus bouwvakkersontbijt. Als blijk van waardering voor de inspanningen die zijn geleverd bij de realisatie van twee nieuwe keukens. ‘Frontoffice’ en ‘backoffice’, zoals de keukens genoemd worden.

In deze splinternieuwe keukens worden sinds kort honderden maaltijd per dag bereid. Sinds afgelopen maart zijn we bezig geweest om deze operatie te klaren. Een grote uitdaging, aangezien er samen werd gewerkt met veel verschillende partijen, zoals de leverancier van professionele keukenapparatuur en de voedsel- en warenautoriteiten. Partijen waar ook wij niet iedere dag mee te maken hebben.

In relatief korte tijd zijn er twee keukens gerealiseerd die Rosengaerde de capaciteit geven om op professionele wijze honderden maaltijden per dag te bereiden. We zijn net als Rosengaerde trots op het eindresultaat en wensen hen veel plezier en succes met de nieuwe keukens. Als het eten wat daar gemaakt wordt net zo lekker is als het ontbijt, dan komt het helemaal goed.

Laatste Berichten

Laat een reactie achter

Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search