Wit gestucte villa aan de rand van Diepenveen

We hebbend deze prachtige wit gestucte villa, naar een ontwerp van EVE Architecten, gebouwd op een droomplekje aan de rand van Diepenveen. In het beginstadium hebben we, samen met de klant, intensief nagedacht over de optimale indeling van het huis. We hebben de plattegrond aangepast om een nog betere woonbeleving te creëren voor de toekomstige bewoners. In deze nieuwe plattegrond hebben we een woonkeuken gecreëerd, waarin de eettafel het hart van het huis is. Vanaf daar kijk je de tuin in, maar heb je ook contact met alle ruimtes in huis. Pas toen de toekomstige bewoners helemaal tevreden waren, zijn we gaan bouwen.

 

De woning is voorbereid op een ‘energieneutraal’ label in de toekomst. Dit hebben we gerealiseerd door de isolatiewaarden te verhogen, triple beglazing toe te passen en een aardwarmtensysteem te installeren. Deze woning heeft daardoor geen gasaansluiting. Het label ‘energieneutraal’ kunnen de bewoners realiseren door later zonnepanelen achterin de tuin te leggen.

Andere projecten die je misschien interessant vindt
Stuur ons een berichtje

Stuur ons een berichtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search